angst danst

Stefan vraagt Belaihni naar voren. ‘Daarnet hebben we een beeld bij het woord ‘bang’ gemaakt.

beeld bij 'bang'

Je keek op, stapte rap opzij en keek nog eens om dan gauw weer naar de grond te kijken. Dat vind ik mooi. Zou je daar een dans van kunnen maken? Van die beweging bij bang?’ Belaihni begrijpt het niet. Stefan verduidelijkt. Maar hij begrijpt het niet. Hij verstaat Stefan’s uitleg wel maar begrijpt niet dat je ‘bang’ zou kunnen dansen. ‘Je danst als je blij bent, niet als je bang bent! Als je bang bent stop je. Angst verlamt.’ Stefan verstaat het. ‘Of hij het toch kan proberen?’ Dat wil hij doen.

Flor begint te spelen en Belaihni schiet van de ene kant van het podium naar de andere kant. Stefan laat ook Hilde, Jess en Corry mee doen. Zo spelen ze een tijdje op de muziek van Flor.

bang kun je niet dansen

Stefan onderbreekt en zegt Belaihni ‘dat hij niet moet stoppen met denken.’ Belaihni vertelt: ‘overal waar ik kom, komen problemen. Daarom schiet ik van hier naar daar. Als je danst dan ben je blij, je kunt niet dansen als je bang bent. Drama is reality.’ ‘drama lijkt op het echte maar is het niet’ zegt Stefan. Belaihni: ‘Drama is another reality! Het komt van het echte!!’

Drama is another reality. Het komt van het echte.

bangbang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s