Zingen met Flor

We beginnen. Iedereen komt de repetitieruimte binnen. De stoelen staan al klaar om met Flor aan de muziek te repeteren. Er zijn veel stoelen leeg. Belaihni is er niet, Hilde is er niet, Patrick is er niet. Patrick is ziek. Ellen komt vaak later. Maar Belaihni is er niet.

rond de piano

Marit vraagt of iemand de website van kijkkind al eens had bekeken? Ludo zegt dat hij het bekeken heeft. En dat de laatste post over Belaihni ging. Dat dat hem wel even terug gepakt had. Veel hoofden buigen plots. Dan beginnen we.

Flor begint met een opwarming. Gecontroleerd uitademen en op toon. Ze moeten zich hard inspannen om zich te concentreren. Op langgerekte zoemtonen verdwijnen langzaam wat hun zorgen. Ze zijn hier en ze doen mee.

Zingen. Een beetje onwennig komen ze dicht rond de piano van Flor staan. ‘De piano bijt niet.’ Flor breekt het ijs met een paar grappen en valse noten. Het zoemen wordt soms al voorzichtig zingen, monden die vaak gesloten zijn, gaan voorzichtig open. Stiekem toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s