De eerste dag in Dworp

Het vertrek naar Destelheide in Dworp zorgt voor de nodige spanning. Waarom gaan we naar daar als we hier kunnen doen wat we daar gaan doen? Koffers worden ingeladen, en als een bus zenuwachtige schoolkinderen vertrekken onze spelers om drie dagen in quarantaine door te brengen.

In het proces zijn deze drie dagen als goud, omdat de spelers weg zijn van hun dagdagelijkse beslommeringen en zich ten volle kunnen focussen op zichzelf en het verhaal dat ze willen vertellen.

Eens aangekomen in Destelheide ademen ze de ruimte en de rust in en komen de twee groepen samen alsof het nooit anders is geweest. In een intensieve dag worden beelden gemaakt, gedachten vormgegeven, en nieuwe ideeën verwerkt. Het weg-van-huis-zijn confronteert hen ook met zichzelf. En dwingt hen hun engagement voor datgene waar we naartoe werken voluit te onderschrijven. Dat gebeurt met tranen en gevloek maar ook met een enorme goesting om te delen wie ze zijn; een fantastische groep mensen die na de eerste dag zeggen: “het is alsof het nooit anders is geweest”.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s